Ny bloggaddress

Detta är inte bara inlägg nummer 100, det är även det sista på den här bloggen. Den nya bloggen är i stort sett klar och många av de gamla inläggen från denna blogg finns numera där och det kommer även många Vampire Diaries nyheter så håll koll på http://thevampirediariesmaniac.blogspot.com/
/Malin

Planer

Halloj alla Vampire Diares fans därute, jag ber om ursäkt för den usla uppdateringen på senaste tiden. Har varit ganska mycket med flytt och sånt senaste tiden. Men jag kan nu iallafall berätta att jag och min kusin som driver twilightbloggen twiiliightstory.blogspot.com/ har planer på att starta en vampyrblogg tillsammans. Det kommer skrivas om allt från twilight, vampire diaries & true blood till böckerna av PC Cast och liknade. Än så länge är allt bara på planeringsstadiet men ni som tycker att det verkar intressant håll utkik här för mera info.
Uppdatering: Bloggen har nu fått ett utseende vi är nöjda med samt lite material så kolla in vampiremaniacs.blogspot.com

Nina Dobrev + Kellan Lutz = Sant?

Det är faktiskt sant, dock handlar det inte om något riktigt förhållande utan ett på den vita duken. Nina Dobrev har landat en filmroll i den kommande actionfilmen Deathgames som våran favorit vampyr Kellan Lutz fru. Imdb.com beskriver handlingen som följande:

David Lord finner sig själv tvingad in i den brutala världen tillhörande en modern gladiatorarena, där män slåss till döden för att underhålla den stora massan.

Läskigt värre eller vad tycker ni? Men en sak är säker, Nina och Kellan kommer nog göra ett jättebra par. Men det är inte bara Nina som vi tidigare har sett i Vampire Diaries, i filmen ser vi även James Remar som vi sett i de avsnitten som utspelat sig 1864 eftersom han spelade Guiseppe  Salvatore, Stefan och Damons far. Ett annat stort namn i filmen är Samuel L Jackson. Deathgames beräknas släppas under 2011.
Källor: imdb.com & vampirediaries.se

RSS 2.0