Förväntan

Sitter nu i mitt rum och spelar musik på högsta volym och väntar på att klockan ska slå 20.45 och matchen mellan Real Madrid och Lyon börjar. Hade som vanligt hoppats på att Real kunde ha dödat spänningen redan i första mötet, men icke. Man förlorade första mötet med 1-0, inte lika illa som förra året men iallafall. Åh vad jag hoppas att detta är året då åttondels förbannelsen bryts. Dom lyckades med att bryta Deportivo förbannelsen i år, efter 18 års väntan hoppas verkligen att det inte ska ta lika lång tid att bryta åttondels förbannelsen. Svaret får vi ikväll
Gårdagen var en trevlig dag, då jag vaknade till strålande solsken, tog mej bort till radion för att fixa dagens program. När jag var tillbaka i mitt rum och satt och strösurfade upptäckte jag till min stora förtjusning att TV6 visade matchen mellan Arsenal och Porto. En match som Arsenal för övrigt vann vilket innebär att londongänget är klara för kvartsfinal. Vem motståndarna blir återstår att se.

Good Day

Så har ännu en helg gått och det är dags för ny vecka. Denna helg spenderades med Therese kollandes på bland annat melodifestivalen och Real Madrids match mot Sevilla. Vilken match det var o,j oj, oj det var längesen jag kände mej så euforisk efter en match. Gårdagen spenderades i Göteborg där det bland annat blev besök på akademibokhandeln för att införskaffa the Vampire Diaries. Har inte hunnit läsa så långt än men hittills verkar det vara ett bra köp. Till alla er som undrar om böckerna är lika tv-serien med samma namn som just nu visas på TV6. Det är samma bakgrunds historia men vissa saker är annorlunda. Men trots det verkar det vara läsvärda böcker.
Och nu till denna dagen. Vaknade runt halv elva (jag bara älskar att jobba eftermiddag) gick upp och fixade frukost och begav mig sedan iväg till radion för att voica dagens sändning. Väl där kom jag igång ganska bra och fyra timmars sändningen var snart avklarad. Eftermiddagen spenderades med lite tv tittande, har börjat kolla på säsong 2 av den brittiska serien Merlin och jag kan bara säga, me like. Har alltid gillat kung Arthur sagan och detta är bara en förlängning på den, eller kanske rättare sagt förlagan för i denna serie är Arthur inte kung än.
Det var längesen jag kände mej så här bra. Hålet i själen verkar ha läkt, eller åtminstone ha minskat. Jag har inte en ständig värk i hjärtat, vad det beror på vet jag faktiskt inte och ska jag vara ärlig bryr jag mej faktiskt inte heller. Jag tänker bara njuta av att återigen få känna mej glad och känna för att skratta igen.

Fast igen

Jag tror jag har blivit kär. Yay säger ni alla som känner mej men jag får då dock tyvärr informera er om att det inte är som ni tror. Jag har den senaste veckan plöjt igenom första säsongen av Legend of the Seeker och jag är total förälskad, och då speciellt i huvudkaraktären Richard Cypher som spelas av ûbersnyggingen Craig Horner. Detta är en serie som får er alla fantasy fantaster att dregla, det finns allt ifrån magi till kärlek och självklart är seriens huvuddel kampen mellan det goda och det onda. Serien baseras på en bokserie av Terry Goodkind som heter The Sword of Truth. Terry Goodkinds bokserie består av 12 stycken böcker, dock är tv-serien bara löst baserad på böckerna så ni som vill läsa i förväg för att få se vad som händer kommer bli besvikna. Däremot är det mycket bra läsning för alla er som gillar fantasy.
Men tillbaka till serien igen. Detta magnifika drama är precis som ett annat stort drama (Sagan om Ringen) inspelat på Nya Zeeland vilket gör det hela mycket lättare för seriens huvudperson Craig Horner "the seeker" som är australiensare. De övriga huvudkaraktärerna är Kahlan Amnell "the mother confesser" som spelas av Bridget Regan och Zeddicus Zu´l Zorander "wizard of the first orden" som spelas av Bruce Spence och deras fiende är Darken Rahl en ond trollkarl som gör allt i sin makt för att förslava folket i Midlands, han spelas av Craig Parker. Craig Parker kommer för övrigt ni uppmärksamma fantasy fantaster känna igen från just Sagan om Ringen där han gör rollen som alven Haldir.

Craig Horner

Bridget Regan


RSS 2.0