Adventstid

Har som vanligt inte blivit mycket uppdaterande här även fast jag lovar det varje gång. Den här gången tänker jag inte skylla på något annat än att jag är lat.

I skolan just nu håller vi på med kommungräv, där vi ska fördjupa oss lite mer i hur offentlighetsprincipen funkar och hur en kommun fungerar. I fredags var vi nere på kommunhuset och begärade ut offentliga handlingar angående Vara Horse Arena som blev vårat ämne. Denna dag har ägnats åt att gå igenom bitar av materialet som inte är helt lätt att fatta alla gånger.

Hade ett lätt sammanbrott för ett tag sedan. Hade känt mej lite nere ett tag då av olika orsaker och sedan när jag fick reda på att jag inte fick den praktiken jag ville ha så, ja... Praktik läget har inte ändrats sen dess men allt den andra har blivit mycket bättre, mycket tack vare en person (som jag inte tänker nämna vid namn här) som hjälper mej att hålla mej normal.

25 dagar kvar till jul

Seg torsdag men med underara kompisar

Känner att jag öbörjar hitta temat på mina rubriker. Fast idag har det faktiskt inte varit lika segt, torsdagar börjar som alltid med genomlyssning av onsdagens program. Sändningen gick faktiskt helt okej trots vissa teknikproblem. Tillbaka till idag, genomlyssning som sagt och sedan kultur grupper där vi ska umgås med resten av skolan, något som brukar vara helt värdelöst. Idag var jag som tur var inte med eftersom jag 5 minuter innan jag skulle gå dit fick reda på att jag inte får praktik på radio uppland, vilket orsakade ett litet sammanbrott som det tog mej över en timme att hämta mig från. Sen lyckades mina underbara kamrater här muntra upp mej lite med full frys. Det var min dag det. Nu sitter jag ensam i sällskapsrummet i Laske och undrar var alla andra är. Jag tror man blir lite sällskapssjuk när man bor så här. Men jag kan inte säga att jag klagar, jag tycker det är undebart att bo allihopa tillsammans.

Seeeeeeeeeg Onsdag

Jag måste verkligen sluta att vara klar så tidigt, jag dör snart av tristess. Det enda jag gör hela onsdagarna är att vänta på att alla andra ska bli klara så jag kan göra digairange. Förra veckan var det nice, då fick folk vänta på mej. Veckans tema på sändningen är Människor berättar och med det menar vi att i fredags blev vi alla tolv utkörda till landsbygden där vi släpptes av en och en eller två och två. Där skulle vi sen gå runt och leta folk/knacka dörr för att få intervjuer och inte förrän man var klar fick man ringa och be om skjuts. Jag fick faktiskt göra uppgiften två gånger eftersom jag under den första satt mej brevid en fläkt. Andra gången gick det bättre och jag fick med mej en intervju med en trevlig dam.

Imorrn är det torsdag vilket innebär min hatdag. Förmiddagen börjar med genomlyssning av gårdagenssändning vilket oftast blir extremt segt och tar drygt 3 1/2 timme sen efter lunch kommer det riktigt jobbiga. Då ska vi "socialiseras" och har blivit indelade i grupper med resten av skolan. Tillsammans med dem ska vi då "umgås" vilket oftast suger. Det bästa med torsdagar är kl 15.45 då skoldagen är slut.

RSS 2.0