Snöoväder och Max

Så var det dags för match igen. Den här gången i Västerås och det blev en tidigt morgon. Klockan ringde 6.20 och det var bara äta frukost och ta sig in till stan. Vi packade in oss i bilarna och tog oss iväg mot Västerås vid niotiden. Nästan framme i Västerås mötte vi ett ordentligt snöoväder och sista biten gick det i 60km, på motorvägen. Tack vare det blev vi lite sena men inte så sena att vi behövde stressa. Eftersom det snöade vara det ingen som var sugen på att värma upp ute så det blev korridoren utanför omklädningsrummet. Som vanligt hade vi dåligt med folk till matchen och vi spelade bara med två femmor vilket syntes i matchen. Stora delar av matchen kunde vi hålla jämna steg med dom men i vissa delar orkade vi inte riktigt. Västerås hade många flera skott på mål men vi var med bra överallt och hade några hyfsade chanser. Dom gjorde 1-0 i mitten av första perioden och vi lyckades inte kvittera förrän i början på tredje. Men efter målet hade vi några bra chanser på ett ledningsmål också med tyvärr var det Västerås som lite turligt lyckades få in ett segermål med två minuter kvar att spela och vi hann aldrig ikapp.

På det stora hela var vi väldigt nöjda med matchen vi lyckades matcha dom nästan hela tiden. Skottstatistiken var 44-13 till Västerås och bara det är bra spelat av oss. Med en femma till hade vi nog tagit dom :)

Efter matchen tog vi oss allihopa till Max där alla frossade i hamburgare och pommes frites och efteråt tog vi oss hem till Uppsala och sedan hem.