Match igen

Idag var det dags för träning igen och väl där fick jag veta att vi skulle dela isen med damerna. Blä tycker alla junior spelare och vi övertalade Micke att dela isen så vi fick köra själva. Vi slipade lite på nägra detaljer iför morgondagens match och sen hade vi det bara roligt.

Imorrn är det alltså match så det blir upp vid 7 och sedan ta tåget till Uppsala. VI ska åka en bra bit, till Norrsundet närmare bestämt och där väntar match mot både Norrsundet och Gimo. Norrsundet ligger för er som undrar en bit norr om Gävle. Eftersom det är fyra dagar kvar till jul är det inte många i laget som kan följa med och därför är vi bara 12 spelare som ska åka och av dom är två målvakter. Men det blir nog rätt bra ändå.


Väldigt effektiva dagar

Ända sen jag slutade skolan i juni har jag letat efter ett jobb och eftersom jag inte har så mycket erfarenhet så var det självklart svårt redan från början. Men nu med den ekonomiska krisen i världen säger fler och fler upp anställda och det är nästan bara ungdomar som får gå. Så just nu ser det becksvart ut för min del. Pengarna som jag hade sparat ihop är nästan slut och jag får inga nya. Nu är det ju inte så att jag får svälta och bo på gatan men jag vill gärna kunna göra något roligt då och då. Så nu spenderar jag mina dagar med att passa Ninni och glo på tv. Det känns väldigt effektivt och roligt, eller inte.


Idag vaknade jag kvart över elva eftersom Ninni höll oss alla vakna i natt. Jag gick upp och sen hämtade jag samma monster från dagis och spenderade ett par timmar med att få henne att inte somna. När Tea kom hem satte jag mig och kollade på en film på datorn ( Made of Honor) och sen var det i stort sett dags för mat. Efter maten ska jag fortsätta att glo på tv och eventuellt uppdatera bloggen lite, sen ska jag sova och imorrn ska jag göra om allt igen.


Oj oj oj

Var ikväll i Uppsala och kollade på Almtuna trots att matchen sändes på tv. Men hockey är ju bättre livé så självklart åkte man dit, och tur var väl det. För väl där fick man se ett Almtuna som kämpade och slet och till slut stod som segrare mot Malmö. Det blev riktigt nervigt på slutet när Malmö pressade på men Tuna höll undan och nu är femteplatsen i serien lite säkrare.

Hockey Hockey Hockey

Jag lyckades besegra förkylningen i tid och kunde vara med och spela match mot Gimo och Iron. Dock gíck det inte så bra den här helgen utan vi åkte på säsongens första och andra förlust. Men det var något vi förtjänade, vi hade gått och blivit kaxiga och var inte riktigt villiga att kämpa hela vägen. Men trots det hade många av oss riktigt roligt under tiden. Jag älskar att spela match oavsett om vi vinner eller förlorar för vi lär oss så mycket varje gång och vi har utvecklats så grymt mycket under hösten så det är så kul att se. Jag fick återigen spela som center i första femman, det är hur kul som helst och jag tror inte jag förlorade me än ett par tekningar på två matcher. Jag börjar äntligen lära mig :)

Det skulle ha vart match i Norrsundet på lördag men det blev inställt för att Gimo drog sig ur och vi åker inte så långt för bara en match.

Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv, jag bakade pepparkakor igår det är nog allt.

Inte den här vintern heller

Inte den här vintern heller klarade jag mig från att bli förkyld. Jag har lyckats åka på nåt jobbigt skräp som måste vara borta till på lördag när vi har match mot Iron. Jag kände av förkylningen redan i söndags men då valde jag att ignorera den eftersom vi hade två matcher att spela. Mot Gimo (9-1 till oss) och mot Mariehamn (2-2) vi var verkligen inte bra delar av matcherna med det gick rätt hyfsat ändå. Gimo har många nybörjare i sitt lag så dom var det inga problem att slå, Mariehamn däremot var revanschsugna från förra matchen och bjöd på lite tuffare motstånd men ändå var det dom som räknade sekunderna till slutsignalen i sista perioden. Det var spel på ett mål de sista 7-8 minuterna men pucken ville bara inte in så det fick sluta 2-2. Men överlag var hela laget nöjda med dagen. Vi förlorade ju inte iallafall!

RSS 2.0